UMJETNOST MOZAIKA

Namještaj i keramika na jedinstven način

Od nedavno tvrtka Italiamobili d.o.o. u svoju je ponudu vrhunskih proizvođača uvrstila i tvrtku Sicis iz Italije.
Oni za sebe kažu da riječ "tvornica" u njihovom slučaju odmah podsjeća na osjećaj otvorenih proizvodnih vještina dok ideja i izvedba omogućuju inspiraciju koju treba prevesti u akciju koja se stapa sa riječi "umjetnost". Dakle, tvornica i umjetnost zajedno postaju nešto što je vrijedno potpune pažnje. Umjetnost prema shvaćanju koncepcije tvrtke Sicis govori o specijaliziranom obrtništvu – u njihovom je slučaju slučaju to mozaik. Mozaik stvoren od tekstila i pretočen u namještaj ili od keramike pa pretočen na zid ili pod neke prostorije, dolaze do mjesta gdje se „tvornica“ i „umjetnost“ sljubljuju u predivne i unikatne komponente koje svakome oduzimaju dah.
Sve što se događa i nastaje SICIS je stvorio rukama majstora umjetnika u njihovim laboratorijima. Oni ne vjeruju u „outsourcing“. Umjesto toga koriste lokalne resurse, istodobno osiguravajući potpuni  sklad s najstrožim standardima u pogledu zdravlja i sigurnosti na radu i zaštite okoliša.
Uvijek, po svaku cijenu, jedine istine koju priznaju su MADE IN ITALY i zadovoljstvo klijenata diljem svijeta.
Na web stranici www.sicis.com možete potražiti detalje o proizvodnim asortimanima ove tvrtke a za sve ostale informacije o njihvim proizvodima i uslugama možete dobiti izravno putem tvrtke Italiamobili d.o.o. iz Dubrovnika. 

LAPADSKI DVORI

Ako ste željeli stan u Dubrovniku, s pogledom na more i Elafite, uz pješčanu plažu i blagi povjetarac s Petke, blizu šetnice i s autobusom koji vas direktno vodi u Stari grad - Dvori Lapad su vaš idealan izbor. više...