Tvrtka Italiamobili d.o.o. osnovana je 1990. godine u cijelosti u privatnom vlasništvu, a svoje poslovanje odredila je prema unutarnjem opremanju poslovnih prostora za razne namjene: uredske, hotelijerske i ugostiteljske opreme, opreme konferencijskih dvorana, kino dvorana i kazališta, te nabavkom isporukom i ugradnjom keramičkih pločica, sanitarija parketa, svih vrsta granita i mramora.

Po svom sadržaju tvrtka ne spada u klasične trgovačke kuće, već među tvrtke osposobljene za opremanjem uredskih i ostalih poslovnih interijera, od projekta do isporuke i montaže opreme.

Tržište nabave roba je Italija, dok je tržište prodaje, Hrvatska 70 % te BiH 30%.U proteklom je razdoblju uspostavljen vrlo kvalitetan poslovni odnos sa nizom ino dobavljača koji u značajnoj mjeri prevazilazi klasične kupoprodajne odnose. Na tržištu plasmana opreme tvrtka je prvenstveno usmjerena prema privatnim poduzećima, a dijelom i prema fizičkim licima.

Djelatnost

Tvrtka se bez obzira na njezinu mogućnost iz registracije za bavljenje nizom aktivnosti od početka profilirala u uvozno-izvoznim poslovima i to prvenstveno uredskog i stilskog namještaja, keramike, sanitarija, granita i mramora.

Suradnja se odvija sa 15 talijanskih proizvođača opreme, rasutih od Sicilije (Scordia) na jugu, do Udina na sjeveru Italije. Kvaliteta opreme spada u sam europski vrh. Sa proizvođačima je uspostavljen direktan poslovni odnos, nema posrednika, a sve su tvrtke visoko certificirane standardima ISO 9002, ISO 9001 i ISO 14001.

Oslonjeni svojom aktivnošču na dobavljaće koji su po kvaliteti proizvoda, nivou tehnološke opremljenosti i načinu organiziranosti u vrhu europskih proizvođača, završili smo poslove na pripremi i ocjeni organiziranosti i osposobljenosti tvrtke, te dobili certifikat ISO9001. cass mascheroni

selva piotto morelato edra sellaro estel move doimo 4mariani busnelli tieerre flou axil twils lago ellero colombini shoenhuber sartori ora freeza sitland deko meco compir abf target sjb edilco edilco