Možete li zamisliti da obavljate neku djelatnost (bilo za sebe ili za drugoga) a da nemate radni prostor?

Radni prostor je neizostavni dio svakog ozbiljnog poslovanja. Bilo da ćete radni prostor zadržati samo za sebe ili ćete u njemu primate svoje partnere i klijente, on mora uključivati radni stol s kompjutorom, koji može biti na različite načine integriran u namještaj.

Obzirom na učestalu upotrebu prijenosnih računala, način smještaja i veličina radnog kutka postaje dimenzionalno vrlo fleksibilna, pa se i u vrlo skučenim prostorima nalazi dovoljno mjesta za njihov smještaj.

Također, oko radnog stola, a ovisno o zahtjevima i potrebama osobe koja će koristiti radni prostor mogu se dodavati različiti elementi i komadi namještaja i tako dati cjelovitu priču o osobi koja tu radi.

Moderni stilski namještaj od naših proizvođača iz Italije zastupljen je u mnogim uredima diljem svijeta. Pogledajte što Vam Italiamobili predlaže…

 frau cass mascheroni

selva piotto morelato edra sellaro estel move doimo 4mariani busnelli tieerre flou axil twils lago ellero colombini shoenhuber sartori ora freeza sitland deko meco compir abf target sjb edilco edilco